НАШАТА ЛОКАЦИЯ
ул. „Лебед“ 21 Нови пазар
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
+359 899 600 097

Mega House контейнери

Mega House е един от най-големите производители в България на контейнери, офис и жилищни контейнери и сглобяеми конструкции, които намират приложение в различни области.

Mega Box, контейнери, офис, жилищни контейнери, mega house

Ние правим домове, за да сбъдваме мечти!

Добре дошли в нашата компания за сглобяеми къщи!

Ние сме екип от професионалисти, специализирани в проектиране, внос, логистика  и монтаж на  сглобяеми къщи за живеене, отдих или бизнес.

Нашата мисия е да предоставим на клиентите си най-доброто в областта на сглобяемите къщи, като същевременно се стремим да изградим дългосрочни отношения с тях. Всеки проект, който поемаме, е уникален и нашата цел е да отговорим на индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент.

Използваме само висококачествени материали и съвременни технологии в производството на нашите сглобяеми къщи. Къщите ни са проектирани да отговарят на  стандартите за енергийна ефективност и устойчивост, като същевременно предоставят максимален комфорт и функционалност.

Нашата цел е да направим лесна и приятна покупката на собствен дом на достъпна цена, за кратък период от време.

При нас заинтересованите клиенти ще получат необходимата допълнителна информация, а ние ще се съобразим с техните изисквания за интериора и екстериора на дома им.

Седем причини заради които клиентите избират нас:

  1. Опит и професионализъм: Фирмата има доказан опит в проектиране, производство, доставка и монтаж на сглобяеми къщи. Нашият професионален екип е обучен и компетентен, което гарантира качествено изпълнение на всеки проект
  2. Висококачествени материали: Фирма "Сглобяем дом" използва висококачествени материали за изграждането на своите къщи. Това осигурява дълготрайност и здравина на къщата, както и нейната устойчивост на външни атмосферни влияния.
  3. Гъвкавост в дизайна: Ние предлагаме голямо разнообразие от проекти на къщи, както и изготвяне на индивидуален проект спрямо нуждите на клиента.
  4. Подготовка на документи: Нашите клиенти могат да разчитат на нас за професионална помощ и съдействие в процеса на оформяне на всички необходими документи за строителството на техните сглобяеми къщи.
  5. Доставка до обекта за строителство: Осигуряваме удобна и ефективна услуга за доставка на сглобяемата къща до мястото на строителство, дори и за трудно достъпни обекти. Ние организираме и правим доставката на вашата сглобяема къща лесна и безпроблемна. По този начин пестим и ваше време и средства.
  6. Бързо изграждане: Сглобяемите къщи от "Сглобяем дом" се изграждат за кратко време, което позволява на клиентите да се насладят на своята нова къща в кратки срокове - спестявайки време и ресурси.
  7. Енергийна ефективност: Проетирането, вложените материали и начина на изработка правят нашите сглобяеми къщи енергийно ефективни, което води до намаляване на разходите за отопление и охлаждане.