Сглобяеми къщи

 

Сглобяеми къщи на цена, която ще удовлетвори очакванията Ви. Идеи за къщи от контейнери, които стават все по-популярни у нас. Моделите на преместваеми къщи и мобилни къщи са изключително комфортни и практични. Контейнери къщи и преносими къщи, които могат да бъдат поставени навсякъде.

Сглобяеми къщи - предимства, особености и цени.

Понятието за модерно строителство днес придобива все по-абстрактни значения. Като нов модерен начин за строителство на къща тук ще разгледаме олекотените конструкции, изграждани посредством сглобяеми модулни панели или т.нар. “сглобяеми къщи”.

С оглед гъвкавостта, практичността и атрактивната визия, която предлагат сглобяемите къщи, вярваме, че представата ви за модерен дом със сигурност ще придобие нови измерения.

Какви са предимствата и особеностите, както и на какви цени се предлагат този тип съвременни мобилни къщи - отговорите в следващите редове.

Кои предимства правят сглобяемите къщи толкова предпочитани?

Мисия “нов дом” може да е бъде напълно възможна, поради следните няколко предимства, които предлагат модулните къщи.

Бързина на строителство.

Традиционният начин за изграждане на нова жилищна или офис сграда изисква много повече ресурси, трудоемък процес е, респективно - отнема по-дълго време. Не така стоят нещата със сглобяемите къщи, които днес могат да бъдат в много различни вариации - от малка спретната къщурка до голямо, просторно жилище на няколко етажа.

С този съвременен метод вашият нов дом може да бъде готов за краткия период от 3 до 4 месеца. За сравнение - строителството на монолитна къща ще отнеме минимум година. Времето до голяма степен зависи и от големината на къщата, която строите, но при всички случаи сглобяемите къщи водят по отношение на бързината на строителството. Трябва да отбележим, че този тип олекотени конструкции са изключително гъвкави, както по отношение на форма, реконструиране на вътрешни и външни помещения, така и във връзка с възможността им лесно да бъдат преместени.

Спокойно бихме могли да ги наречем и “преместваеми къщи”, тъй като те могат лесно да бъдат разглобени и монтирани на ново място.

Спестявате средства.

Сглобяемият дом безспорно спестява много разходи, които при традиционно строителство са неизбежни. Такива например са разходи за проектиране на строителството, наем на група работници, закупуване на различни строителни материали и други.

Ето защо, избирайки да инвестирате в изграждането на модерна нова къща от модулен тип, вие всъщност спестявате средства. Наред със споменатите разходи за строителството, сглобяемите къщи могат да ви спестят и някои бъдещи разходи - сметките за електричество биха могли да бъдат редуцирани при наличие на ефективна топлоизолация, отлична шумоизолация и други. Не на последно място, достъпната цена, на която се предлагат този тип преносими къщи, също е ключов фактор.

Целият процес по реализацията на нова къща - от етап планиране до видимия краен резултат, работи изцяло във ваша полза, спестявайки ви средства.

Опазвате природата.

Сглобяемите панели за изграждането на съвременните модулни къщи се произвеждат във фабрики при спазване на екологични стандарти. От друга страна, те са изключително безвредни за обитателите им. В епохата на свръхиндустриализацията опазването на природата става все по-важен аспект от живота на хората.

Сглобяемите къщи генерират по-малко отпадъци, както в процеса на производство на сглобяемите панели, така и в цялостния процес по изграждането на къщата.

Каква е цената на сглобяемата къща?

Проектирането на една сглобяема къща при всички случаи ще бъде по-евтиният вариант, отколкото на монолитна такава. При използването на сглобяеми панели реализацията е много по-лесна, материалите са много по-малко, респективно и работната сила.

Цената трудно би могла да се определи конкретно, тъй като тук няма ограничение по отношение на дизайна и мястото, където ще бъде поставена новата къща.

Различни фактори биха повлияли върху крайната цена на една сглобяема къща, а свързвайки се с производител, можете да получите ориентировъчна цена за нова сглобяема къща.