НАШАТА ЛОКАЦИЯ
ул. „Лебед“ 21 Нови пазар
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
+359 899 600 097

Технологии

Производството на сглобяемите къщи се извършва с безшевни технологии, с резбови връзки и модерни съоръжения.

Технологии

 

Добре дошли в нашата компания за сглобяеми къщи!

Технологията играе важна роля в съвременното производство на сглобяеми къщи. Ние внимателно следим новите тенденции в отрасъла, за да можем да предоставим на нашите клиенти най-добрите решения.

Това ни позволява да създаваме всякакъв вид сглобяеми сгради по-бързо и по-ефективно, като същевременно предоставяме високо качество на достъпни цени.
Ние използваме съвременни материали като: горещо поцинкован метал, EPS, бетопан, стъклена, каменна или минерална вата, гипсокартон, OSB, мембрана, BoardeX, хидроизолации от ново поколение и д.р.

Покривните съединения са с резбови връзки и се произвеждат на специални автоматични “rollform” машини, спрямо проект на сглобяемата къща / сграда.
Стандартната облицовка на покрива е: поцинковани и оцветени метални керемиди, мембрана, OSB и вата или битумни керемиди, битумна мушама, OSB и вата. По желание на клиента покривното покритие може да бъде и друго.

Клиентът може да избира различни видове дограма и врати. Всички материали, които използваме за нашите сглобяеми къщи /сгради/, притежават сертификати за качество и гаранция.
Тези материали са подходящи за изграждане на сгради, които са енергийно ефективни и устойчиви на различни атмосферни условия.

 

Производството на сглобяемите къщи се извършва с безшевни технологии, с резбови връзки и модерни съоръжения. Използват се различни технологии като: компютърно управляеми машини за проектиране, изрязване и формоване на различните елементи от сглобяемата конструкция. Това гарантира точността и прецизността на производствения процес, като намалява грешките и увеличава производителността.

След като всички елементи на сглобяемата къща са изработени, те се транспортират до мястото на строежа, където се извършва сглобяването им. Това е бърз процес, който изисква кратко време на нашите строителните екипи.

В заключение, технологията за производство на сглобяеми къщи е ново направление в строителството, което позволява на клиентите да получат качествена и издръжлива сглобяема къща по-бързо, по-лесно и по-евтино отколкото при традиционния начин на строителство.