медицински контейнери
медицински контейнери

Медицински контейнери

Произвеждаме желаните от Вас преместваеми медицински контейнери в рамките на 15 дни изключително качествено и на изгодни цени. Доставка и монтаж само за 1 ден.

1
Медицински контейнери Външен изглед

Произвеждаме медицински контейнери по ваши размери и изисквания. Нашите медицински контейнери са изключително качествени и на изгодни цени.

медицински контейнери
2
Медицински контейнери Вътрешен изглед

Предлагаме Ви различни модели Медицински контейнери

медицински контейнери
3
Медицински контейнери Спецификация и детайли

- галванизирана метална конструкция
- 4 см сандвич панел изолация или по избор на клиента
- ел. инсталация
- LED осветление
- PVC дограма 
- алуминиева дограма
- водоустойчив шперплат
- балатум/PVC настилка/теракот

медицински контейнери

Медицински контейнери

Фирма "Mega House" ООД има дългогодишен опит в изработването на медицински контейнери, поставяни на строителни площадки, панаири, спортни терени, производствени бази и търговски обекти, тир паркинги, бензиностанции, частни вили и др. медицински контейнери се проектират индивидуално (габаритни размери, разпределение и дизайн, брой помещения и санитарни възли - тоалетни, бани, отделни душ кабини, съблекални), съобразявайки различните потребности на нашите клиенти. Изработват се от модулна метална конструкция, с облицовки и довършителни работи по избор.

Всички снимки в сайта са на изработени от нас проекти, защото Ние в Mega House проектираме и изработваме контейнери, кабини, модулни конструкции за всякакви нужди, които могат да бъдат персонализирани според изискванията на нашите клиенти. Те винаги могат да бъдат изработени в различни форми, размери и оборудване.