складови контейнери

Складови Контейнери

Произвеждаме желаните от Вас складови контейнери  в рамките на 15 дни изключително качествено и на изгодни цени. Доставка и монтаж само за 1 ден.

1
Складови контейнери Външен изглед

Многофункционални модерни и съвременни модели с различни визии, които спокойно бихте могли да използвате много дълго време.

складови контейнери
2
Складови контейнери Вътрешен изглед

Бихте могли да изберете от стандартните ни модели, или Вие сами да определите размерите.

складови контейнери
2
Складови контейнери Спецификация и детайли

- галванизирана метална конструкция
- 4 см сандвич панел изолация или по избор на клиента
- ел. инсталация
- LED осветление
- PVC дограма 
- алуминиева врата
- водоустойчив шперплат
- балатум/ламинат

складови контейнери

СКЛАДОВИ КОНТЕЙНЕРИ

Нашите складовите контейнери предоставят практични и гъвкави решения на изгодни цени за реализацията на складови помещения, депа и хранилища. Проектират се индивидуално, съобразявайки различните потребности на нашите клиенти. Изработват се от метална конструкция, с облицовки и довършителни работи по избор, отговаряйки на изискванията за енергоефективност и екопроектиранe.

Всички снимки в сайта са на изработени от нас проекти, защото Ние в Mega House проектираме и изработваме контейнери, кабини, модулни конструкции за всякакви нужди, които могат да бъдат персонализирани според изискванията на нашите клиенти. Те винаги могат да бъдат изработени в различни форми, размери и оборудване.

 

Складовите контейнери на Mega Box, защитават Вашите материали от влиянието на околната среда, както и от посегателство на не добронамерени лица. Нашите контейнери се характеризират с много добро оползотворяване на пространството и голяма сигурност .
Практически Вие можете да избирате всякакви размери на складови контейнери. Ако един контейнер не ви е достатъчен, ние можем да Ви предложим няколко контейнера, които да свържем в общ склад.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
на складовите контейнери:
МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ – стоманена, поцинкована
СТЕНИ – поцинкована ламарина 0,6-0,8мм, LT 40
ПОКРИВ – италиански сандвич панели 30мм /външно и вътрешно – галванизирана ламарина с PVC покритие, изолация – полиуретанова пяна/
ПОД – фибер циментова водоустойчива плоскост
ПОДОВО ПОКРИТИЕ– балатум
ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ – вътрешно осветително тяло – 2бр.x36W; външно осветление – 1бр.x60W; контакти- 2бр.; разклонителна кутия; ел. ключ
ВРАТИ – AL дограма, стъклопакет, размери 98×200см
skladov-konteiner
СКЛААДОВ КОНТЕЙНЕР 240Х600Х240СМ